2019. február 18.

Facebook nélkül


FOTÓ BY: GOOGLE


Sziasztok,

Kerek egy napja nem élek a facebookkal (a saját facebook profilommal, de még ma a WBTR facebook is erre a sorsra kerül). Megpróbálok nélküle létezni, amennyire csak lehet, mivel egyesek úgy gondolják nagyon rá függtem mostanában, ami szerintem is igaz és ez nem jó így.


Ez a bejegyzés igazából azokhoz az emberekhez szól, akik itt (vagy nem itt, de tudják hol találhatnak meg #wbtr) ismertek meg és fogalmuk sincs arról, hogy miért függesztettem a profilom. 

Továbbá a mai napon eldöntöttem, hogy más közösségi oldalakat is hanyagolni fogok (Snapchat, Instagram stb.).  Úgy gondolom, hogy régebben is meg voltam nélkülük.

Magyarázat

Kicsi koromban nem attól voltam boldog, hogy délutánonként leültem a számítógép/telefon elé órákig. Pont ellenkezőleg, ha a szabadban voltam vagy épp a barátaimmal császkáltam a városban, de mindez eltűnt. 

Ezt szeretném a helyére tenni, hogy ne egy (vagy ezer) cicás vagy kutyás videó legyen a fontosabb (ez csak egy példa volt) az életemben és szánjak rá napi szinten 5-8 órát. Sajnos előfordult már és nem szeretnék továbbá ebben a csapdában élni. Szóval hajrá nekem! 

Remélem mindenki, de ha nem is mindenki a többség egyet ért velem és szurkol, hogy sikerüljön ez a kis változtatás az életemben. 

Ui.: A blogozást is befogom osztani!

Üdv: Wicca

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése